2008-02-06

Nederlandstalige brochure over Champagne-Ardenne streek

Met meer dan 5000 kilometer aan bewegwijzerde paden biedt de Champagne-Ardenne uitgebreide mogelijkheden voor liefhebbers van tochten. Het Comité Régional du Tourisme van het gebied heeft daarover een fraaie, Nederlandstalige brochure uitgebracht.

Te voet, te paard of op de fiets; iedereen kan op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo de diverse landschappen in de Champagne-Ardenne ontdekken en er genieten van de vele rijkdommen van de natuur. Het Comité Régional du Tourisme van de Champagne-Ardenne heeft over de vele mogelijkheden in de regio een nieuwe Nederlandstalige brochure uitgebracht. Onder de titel 'Tochten te voet, op de fiets, te paard' kom je daarin alles te weten over de "tochten" in de Champagne-Ardenne en alle activiteiten die daarmee te maken hebben.

Op de fiets door de wijngaarden, wandelingen door het gebied en allerlei ideeën voor georganiseerde tochten. En natuurlijk is er ook veel informatie over de vele locaties waar je onderweg terecht kunt voor een overnachting of een goede maaltijd van lokale streekgerechten.
De brochure is gratis verkrijgbaar via het Comité Régional du Tourisme de Champagne-Ardenne.

No comments: