2007-06-25

Twee nieuwe wandelpaden voor Grobbendonk

De VVV Toerisme Grobbendonk heeft twee nieuwe wandelingen uitgewerkt, waarvan er één ook geschikt is voor rolstoelgebruikers. Daarnaast werden met de Grobbendonkse diamantjes ook een nieuwe streekspecialiteit op de markt gebracht. Tijdens de zomerperiode organiseert Grobbendonk ook een nieuwe fotozoektocht door de gemeente, terwijl ook een nieuwe toeristische brochure werd uitgewerkt.


Toeristen kunnen in Grobbendonk voortaan terecht voor twee nieuwe wandelingen. Het nieuwe Kasteelherenpad heeft een lengte van 5,6 kilometer, terwijl het Kanaaldijkpad zich uitstrekt over een lengte van 7,5 kilometer. Dit laatste werd ook toegankelijk gemaakt voor rolstoelgebruikers. Verder zijn bij Toerisme Grobbendonk ook vier nieuwe zichtkaarten over de gemeente beschikbaar.


Naast de Grobbendonkse tripel heeft Grobbendonk nu ook een tweede streekspecialiteit. Het betreft de Grobbendonkse diamantjes, koekjes die enkel ter plaatse verkrijgbaar zijn. De koekjes worden vervaardigd door Bakkerij Ten Troon uit Grobbendonk, waar ze ook verkrijgbaar zijn. Daarnaast zijn Grobbendonkse diamantjes ook in een aantal andere handelszaken verkrijgbaar.


Tot 15 september wordt in Grobbendonk ook een nieuwe fotozoektocht georganiseerd. De routebeschrijving daarvoor is verkrijgbaar bij Toerisme Grobbendonk.

No comments: