2008-01-28

Jetairfly opent eerste Belgische verbinding met USA

De Belgische luchtvaartmaatschappij Jetairfly start vanaf 22 juni een wekelijkse, rechtstreekse vlucht naar Orlando (Florida) en introduceert zo een nieuwe USA-bestemming vanuit Brussels Airport.

Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Jetairfly is daarmee de enige Belgische luchtvaartmaatschappij die vluchten verzorgt uit Brussel naar de Verenigde Staten. Deze nieuwe lijn past in de expansie van Jetairfly's transatlantisch programma, samen met nieuwe rechtstreekse verbindingen naar de Dominicaanse Republiek en Mexico, luidt het. In het kader van deze expansie neemt Jetairfly vanaf 10 mei een tweede langeafstandsvliegtuig in gebruik.

De vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 767-300 ER en bieden plaats aan 262 passagiers. Lowcosttickets zijn beschikbaar vanaf € 249,99 per persoon, taksen en maaltijden inbegrepen. De beslissing om naar de VS te vliegen heeft te maken met de toenemende populariteit van dat land als vakantiebestemming, op zijn beurt een gevolg van de gunstige dollarkoers.

No comments: