2008-01-29

Wereldprimeur op Vakantiesalon Antwerpen

Op het Vakantiesalon in Antwerpen stellen reisorganisator Connections en Skylark Vision een virtuele verkenningstocht in New York voor. Het zou gaan om een wereldprimeur.


‘We hebben de volledige brochure New York gentegreerd in Google Earth,’ vertellen Koenraad Buelens en Willem van Lammeren van Skylark Vision, ‘de gebruiker kan zo bijvoorbeeld kijken waar het hotel dat hij wil boeken gelegen is. Hij ziet dan een foto van het hotel, de prijs, dichtstbijzijnde metrostations en andere nuttige informatie.’


‘Skylark Vision is ons dit idee vorig jaar zelf komen voorstellen. Op het salon willen we nu zien hoe de mensen reageren en of ze er handig mee omspringen. We kozen New York omdat de stad door de lage dollar een populaire bestemming blijft.’ Legt medewerker Karin Clonen van Connections uit.


‘Na deze eerste test is het de bedoeling het systeem uit te breiden naar andere bestemmingen en ook via onze website toegankelijk te maken,’ zegt Karin. Voorlopig kan je enkel op het vakantiesalon zelf kennis maken met deze virtuele rondleiding.

No comments: