2007-11-24

Peerdsbos breidt aanbod SeniorSport uit

Vanaf januari breidt het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos in Brasschaat haar aanbod seniorsport uit. Naast multisport en circtuittraining kunnen de senioren nu ook deelnemen aan fitheidsgym, zelfverdediging, start to fit en vrij badminton of tafeltennis. Voor de senioren die in groep inschrijven, voorziet het sportcentrum een extraatje. Met dit verruimde aanbod kunnen de senioren op ontspannen fit blijven en genieten van de gezelligheid van sporten in groep.


Het aanbod van seniorsport in het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos bestond al uit Multisport en Circuittraining. Bij multisport bepalen de deelnemers zelf het menu van de dag. Daarbij hebben ze een ruime keuzemogelijkheid. Bij circuittraining traint de senior alle spiergroepen. Alles gebeurt individueel volgens eigen mogelijkheden, gekoppeld aan de voordelen van de groepsdynamiek.


Maar daarnaast wordt het aanbod in januari dus ruimer. Zo is er ook de mogelijkheid tot zelfverdediging en fitheidsgym. Er is ook nog start to fit, voor senioren die graag actief zijn in de natuur en houden van een mix van wandelen, nordic walking en fit-o-meter en vrij tafeltennis en vrij badminton. Daar kunnen de senioren op eigen initiatief een balletje of pluimpje slaan. Hiervoor is wel geen lesgever voorzien.


Senioren die 55 jaar of ouder zijn, krijgen extra voordelen. Zij mogen een gratis rimpelpas aanvragen in het sportcentrum. Elke keer als ze één van de lessen volgen, mogen ze deze kaart laten afstempelen. Afhankelijk van het aantal stempels kan de senior genieten van een gratis drankje, gratis uurtje petanque, tennis of tafeltennis. Voor groepen zijn er ook extra voordelen. Wanneer met tien personen tegelijkertijd ingeschreven wordt, trakteert het Sportcentrum op cake en koffie na de helft van de lessenreeks.


Meer informatie kan verkregen worden op e-mail info@peerdsbos.provant.be.

No comments: