2007-05-01

Met een mobilhome door Rusland

Liefhebbers van mobilhome-vakanties beschouwen het maken van verre trips als een plezierige uitdaging. Maar ook hierbij worden de grenzen steeds verlegd. Zo wil reisorganisator Tiara Tours uit Breda, specialist in bijzondere vakanties, starten met het organiseren van mobilhome-tochten door Rusland. De organisator is daarbij op zoek naar een aantal avonturiers die daarbij een pionier willen zijn.


Een tocht tot aan de Noordkaap voldeed volgens Tiara Tours tot nut toe behoorlijk aan de behoefte van de mobilhome-liefhebber naar spanning, afstand en avontuur. Maar de reisorganisator stelt dat er een duidelijk groeiende behoefte is aan nog meer nieuwe en avontuurlijker dingen. Er komen volgens Tiara Tours steeds meer vragen naar dit soort trips, zodat de reisorganisator begon te denken aan tochten door Rusland.


Daarom breidt de Bredase reisorganisator zijn aanbod naar de Noordkaap uit met de mogelijkheid om via Moermansk door Kareliƫ en Sint-Petersburg terug te reizen. Tiara Tours merkt daarbij op door zijn grote expertise met de Trans Siberiƫ Express een omvangrijk netwerk van agenten en hotels in Rusland opgebouwd te hebben. De reisorganisator is nu op zoek naar tien tot twintig liefhebbers die de tocht als eerste, tegen sterk gereduceerd tarief, willen ondernemen.

No comments: