2007-07-22

Table Bay Hotel weer in top honderd

Het beroemde Table Bay Hotel van Sun International in Kaapstad heeft weer een plek gekregen bij de honderd beste hotels en resorts ter wereld. Dat is het gevolg van een lezersonderzoek van het Amerikaanse magazine Travel & Leisure. De lezers konden vooral de sfeer, de stijl en de hoge service en kwaliteit die de lezers in het Table Bay Hotel wisten te waarderen.


Het Table Bay Hotel werd tien jaar geleden geopend door de voormalige Zuid-Afrikaanse president Nelson Mandela. Hij benadrukte toe dat het hotel veel zou toevoegen aan het toerisme in Zuid-Afrika. Het hotel werd de voorbije jaren het toneel voor vele evenementen, premières en modeshows. Daarnaast ontving het hotel vele awards voor de bijzondere service, de inrichting van de kamers, de maaltijden en zijn conferentiefaciliteiten.


Al vanaf de opening is het hotel opgenomen in vele nationale en internationale toeristische toplijsten. "We zijn erg blij dat één van de hotels van Sun International weer in de top honderd staat,” aldus een woordvoerder van Tourism Afrika. “De faciliteiten van het hotel zijn uitmuntend, maar dat geldt ook voor andere hotels, zoals het Zimbali Lodge of het Sun City.

No comments: